فریز کردن مواد غذایی

بازدید کنندگان : 705 دسته بندی سبک زندگی

مانند همه چیز در کره خاکی فریز کردن نیز مزایا و معایب خاص خودش را دارد...

یکی از مزایای مهم فریز کردن قابلیت نگه داشتن مواد به مدت طولانی است که این دوران به ناچار اتفاق می‌افتد ولی آیا فریز کردن مواد غذایی خواص آنها را از بین می‌برد ؟

طی تحقیقات انجام شده بر روی مواد گوشتی، فریز کردن نه تنها خواص آن هارا از بین نبرده بلکه بسیاری از میکروب ها و بیماری های موجود در گوشت را خواهد کشت ، تاحدی که بسیاری از پزشکان و متخصصان پیشنهاد می‌کنند گوشت قبل ازپخت حتما فریز شود.

در مورد میوه ها نیز بر عکس تفکر عموم که میوه فریز شده را نامناسب می‌دانند باید اذعان داشت که بسیاری از خواص میوه‌ها و سبزیجات طی عمل فریز کردن از بین نرفته و باقی خواهد ماند.

 اگر چه هیچگاه مانند میوه و سبزیجات تازه نخواهد بود ولی مصرف میوه های فریز شده نیز بسیار مفید خواهد بود.

همچنین با این روش می‌توانید میوه‌های مختلف را در تمامی فصول داشته باشید.

نظرات کاربران